Jörgen van der Vlugt – Mede-eigenaar

Samen met eigenaar Ron zorgt Jörgen dat de jongens van Van Bentem hun werk goed kunnen doen. Dat betekent veel kantoorwerk: contact met klanten onderhouden, opdrachten aannemen, offertes en facturen opstellen, de planning bewaken, materiaal inkopen bij leveranciers en het werk voorbereiden. Daarmee staat hij midden in het bedrijf, want ook met de monteurs op locatie heeft hij veel contact. 

Rechterhand van de eigenaar

Zijn uitgebreide werkervaring komt daarbij goed van pas. Hij werkte als storingsmonteur en was eigenaar van verschillende elektrazaken, met een specialisatie in anti-inbraak- en camera-installaties. Bij een andere installateur klom hij al op van assistent-monteur tot monteur, leidinggevende en uiteindelijk tot rechterhand van de eigenaar. Die wilde vervolgens de zaak aan Jörgen verkopen, maar helemaal alleen een zaak runnen, dat zag hij niet zo zitten. Daarom is hij nu blij met compagnon Ron.

Uitdaging en trots

Jörgen begon hier drieënhalf jaar geleden als werkvoorbereider, toen al met de intentie om die rol te combineren met inkoop. Dat doet hij nu sinds twee jaar. En dat bevalt goed. ‘De combinatie van uitdaging en trots maakt dit werk zo leuk: de uitdaging om de vele aanvragen steeds weer op tijd af te handelen, want het is ontzettend druk. En daar ben ik tegelijkertijd trots op.’

De leuke groep jonge, enthousiaste jongens helpt daar ook bij. ‘We zijn echt een familie, je ziet elkaar hier vaker dan je vrouw of vriendin.’ Neem contact op met de erkende installateurs van Van Bentem Elektrotechniek.

Spoed? Bel 06-23338885