Erkend elektricien Alphen aan den Rijn

Van Bentem Elektrotechniek is uw erkende elektricien in Alphen a/d Rijn.

24/7 BEREIKBAAR

VOORDEEL

8 JAAR GARANTIE OP MATERIAAL

ERKEND DOOR UNETO VNI

Bel direct 06 – 23 33 88 85

Storingsdienst

06-23338885

De erkend elektricien van Alphen a/d Rijn en omstreken

Onze specialisten hebben jaren ervaring op het gebied van elektrotechniek. Of het nu gaat om een kleine klus of een groot project, wij pakken elke klus professioneel voor u aan. Wij streven naar uw tevredenheid en komen altijd met een passende oplossing. We zijn UNETO-VNI gecertificeerd dus u kunt rekenen op gegarandeerde kwaliteit en service!

tuinverlichting aanleggen aalsmeer

Tuinverlichting Alphen (Z-H)

In Alphen a/d Rijn brengen we in tuinen continu meer sfeer en gezelligheid aan door middel van licht. 

GEZELLIGE UITSTRALING

INBRAAKPREVENTIE

VERHOOGT WAARDE HUIS

SFEERVERHOGEND

Elektricien Alphen

Voor een elektricien van ons bedrijf is geen project te klein of groot. Wij realiseren elektrische installaties van hoog niveau, waarbij kwaliteit voorop staat. Heeft uw problemen in uw elektriciteitsnetwerk? Schakel dan een elektricien van ons installatiebedrijf in.

Wij zijn u niet alleen van dienst als u te maken heeft met problemen. Ook voor het uitbreiden van uw elektriciteitsnetwerk, voor het aanleggen van verlichting of voor het onderhouden van uw installaties kunt u onze elektriciens inschakelen.

Van Bentem Elektrotechnisch specialist

Van Bentem Elektrotechniek is gevestigd in Warmond en in Leiden, maar wij zijn u ook graag van dienst in de regio Alphen aan den Rijn. Wilt u een afspraak maken of vrijblijvend meer informatie aanvragen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Dit kan dagelijks van 8.00 tot 18.00 uur. Heeft u direct hulp nodig bij een storing? Wij hebben een speciaal spoednummer waar wij 24/7 op te bereiken zijn: 06 – 23 33 88 85.

Storingsdienst Alphen a/d Rijn

Wilt u een afspraak maken, een storing melden of vrijblijvend informatie aanvragen? Dan kunt u ook contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Super communicatie via Whatsapp, prima medewerkers en gingen niet weg voordat alles driedubbel gecontroleerd was.

HenkAlphen a/d RijnFeedback Company

Alphen aan den Rijn

We zijn de elektricien van Alphen aan den Rijn en we hebben een collega elektromonteur wonen Alphen aan den Rijn. In slechts één belletje kunnen we onze klanten in Alphen aan den Rijn helpen met al hun elektrotechnische problemen. Of het nu gaat om een storing die snel verholpen moet worden, het onderhouden van de elektra of het installeren van een nieuwe groepenkast.

Bentem is dus ook dé elektricien van Alphen aan den Rijn.

Energie bespaartip

Zit er in uw woning nog enkele beglazing? Laat dit dan vervangen door dubbel glas. Hiermee kunt u het energielabel van uw huis verbeteren. Door dubbele beglazing gaat er minder warmte verloren, waardoor u bespaart op uw stookkosten. Er zijn verschillende soorten dubbel glas, van standaard dubbele beglazing tot HR+++ isolatieglas.

  • Meerdere foto's uploaden is mogelijk. Max 3 stuks.
    Sleep bestanden hierheen of

Social media

Volg Bentem via facebook en instagram

Spoed

Bel 06-23338885

Call Now Button
× Kunnen wij u helpen?