Goede elektriciens denken vooruit

En wij denken niet alleen aan toekomstbestendige en energiezuinige elektrotechnische installaties. Wij denken aan onze aarde, die we zo goed mogelijk willen doorgeven. Om onze CO2 uitstoot te compenseren hebben we Trees For All ingeschakeld. Zij planten namelijk elk jaar 80 bomen namens ons. Hiermee worden bestaande bossen hersteld en beschermd, in Nederland en in het buitenland. Want als iedere wereldburger twee bomen per jaar plant, stoppen we de wereldwijde ontbossing en komt er zélfs bos bij. Mooi hè? En jij werkt daar dus ook aan mee door ons in te schakelen.

Duurzaam doen met elektriciteit

Om zelf duurzaam bezig te zijn met elektriciteit schakelt je natuurlijk altijd een goede elektricien in die energiezuinige installaties maakt. Maar je hoeft geen elektricien te zijn om zelf iets te doen. Met weinig moeite is er al heel veel eer te behalen (en geld te besparen).

Zo kun je eens kritisch kijken naar uw energieleverancier en de manier waarop deze haar energie opwekt. Qua verbruik in huis is het laaghangend fruit: ledverlichting, energiezuinige installaties en het gebruik van zuinigere apparaten en producten. Tuinverlichting bijvoorbeeld kan vaak een stuk zuiniger. Sluipverbruik van laders die ’s nachts in het stopcontact zitten is met tijdschakelaars heel goed te ondervangen.

Advies over energiezuinige installaties

Wil je eens kijken hoe je bewuster bezig kunt zijn met energie? Wij denken graag met je mee. Hoe meer inzicht je krijgt in jouw verbruik en door te kijken naar zuinigere oplossingen. Neem contact op of vraag een offerte aan voor jouw klus.

Donatie

Wij willen een groene en gezonde aarde doorgeven. En daarom doneren we jaarlijks een mooi bedrag aan Trees for All. Dit jaar kozen we voor maar liefst 80 nieuwe bomen tbv duurzame bosprojecten wereldwijd. Bekijk hier ons certificaat.

Spoed? Bel 06-23338885