Goede elektriciens denken vooruit

En wij denken niet alleen aan toekomstbestendige en energiezuinige elektrotechnische installaties. Wij denken aan onze aarde, die we zo goed mogelijk willen doorgeven. Om onze CO2 uitstoot te compenseren hebben we Trees For All ingeschakeld. Zij planten namelijk elk jaar 80 bomen namens ons. Hiermee worden bestaande bossen hersteld en beschermd, in Nederland en in het buitenland. Want als iedere wereldburger twee bomen per jaar plant, stoppen we de wereldwijde ontbossing en komt er zélfs bos bij. Mooi hè? En u werkt daar dus ook aan mee door ons in te schakelen.

Duurzaam doen met elektriciteit

Om zelf duurzaam bezig te zijn met elektriciteit schakelt u natuurlijk altijd een goede elektricien in die energiezuinige installaties maakt. Maar u hoeft u geen elektricien te zijn om zelf iets te doen. Met weinig moeite is er al heel veel eer te behalen (en geld te besparen).

Zo kunt u eens kritisch kijken naar uw energieleverancier en de manier waarop deze haar energie opwekt. Qua verbruik in huis is het laaghangend fruit: ledverlichting, energiezuinige installaties en het gebruik van zuinigere apparaten en producten. Tuinverlichting bijvoorbeeld kan vaak een stuk zuiniger. Sluipverbruik van laders die ’s nachts in het stopcontact zitten is met tijdschakelaars heel goed te ondervangen.

Advies over energiezuinige installaties

Wilt u eens kijken hoe u bewuster bezig kunt zijn met energie? Wij denken graag met u mee. Hoe u meer inzicht krijgt in uw verbruik bijvoorbeeld en door te kijken naar zuinigere oplossingen.

Neem contact op met al uw vragen of vraag een offerte aan voor uw klus.

Social media

Volg Bentem via facebook en instagram

Spoed

Bel 06-23338885

Call Now Button
× Kunnen wij u helpen?