Installatiecheck

Ook u loopt risico op kortsluiting

Installatiecheck van € 185,- nu voor € 85,-.

071-3011204

We gebruiken steeds meer apparaten maar vaak is de verouderde elektra niet berekend op de extra belasting.

De kans op kortsluiting neemt hierdoor enorm toe. Onze installatiecheck zorgt ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent.

installatiecheck brandveiligheid

Installatiecheck:

Groepenkast doormeten
Aardlekschakelaar testen
Aarding stopcontacten controleren
Elektra aansluitingen inspecteren
Isolatieweerstand van alle bedrading nalopen
Zone-indeling badkamer onderzoeken
Eventuele verborgen storingen leggen we bloot

Jaarlijks ontstaan er veel branden en gebeuren er veel ongelukken door gebrek aan onderhoud aan de elektrotechnische installaties in woningen en bedrijven.

Uit onze eigen ervaring weten we dat in maar liefst 40% van alle woningen de elektrische installaties niet aan de veiligheidseisen voldoen. Elektrische installaties dienen regelmatig gecontroleerd te worden. Dit verkleint de kans op bijvoorbeeld kortsluiting, oververhitting en brand. Bentem is gespecialiseerd in de inspectie en controle van elektra. Wij inspecteren alle elektra in en rondom uw huis met behulp van onze installatiecheck.

Bij het detecteren van onveilige situaties en/of risico’s geven wij direct een passend advies en voeren in overleg de nodige reparaties uit. U ontvangt de resultaten van de installatiecheck in een overzichtelijk rapport. Zo bent u verzekerd van een goedgekeurde installatie en een veilig huis. Dat is wel zo prettig. Ook kunnen we u adviseren in kostenbesparende verlichting en u adviseren over energiezuinige apparatenen of het installeren van rookmelders.

U ontvangt na de inspectie een meetrapport met onze bevindingen

Loop geen risico en vraag vandaag nog een inspectie aan. De installatiecheck is nu tijdelijk voor slechts € 85 exclusief btw.

U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken via 071-3011204

logo bentem elektrotechniek