Storingsdienst Zuid Holland

Hulp nodig van onze storingsdienst?

Bel 085-0043862

Stroomstoring in uw elektriciteitsnetwerk?

Van Bentem Elektrotechniek kan u alles vertellen over hoe u kortsluiting kunt voorkomen. Het ontstaan van een stroomstoring kan verschillende oorzaken hebben. Denk hierbij aan blikseminslag, waterschade, kortsluiting, een oude groepenkast of stoffen bedrading. Ook voor directe spoedhulp bent u bij ons aan het juiste adres.

Storing door blikseminslag?

Is uw groepenkast door blikseminslag doorgebrand of heeft ervaart u andere storingen aan de elektra? Neem contact op voor een inspectie aan de complete installatie.

Bliksembeveiliging installeren

Uw woning kunt u goed beveiligen met een bliksembeveiligingsinstallatie. Mooi Scrabblewoord trouwens. De bliksembeveiliging geleid de bliksemstroom naar de aarde waardoor schade aan uw woning wordt voorkomen. Dit voorkomt dat er brandschade en mogelijk letsel wordt voorkomen.

Wij kunnen helpen met het installeren van de volgende bliksembeveiligingsinstallaties

Interne Bliksembeveiliging
Externe Bliksembeveiliging
Overspanningsbeveiliging

bliksembeveiliging

Storingen lokaliseren en verhelpen

Hoe complexer de installatie, hoe moeilijker de storing te vinden is. Ervaring is hierbij onmisbaar. Daarom vindt u bij ons bedrijf uitsluitend ervaren elektriciens. Kwaliteit is voor ons belangrijk.

Bij een stroomstoring of kortsluiting zorgen wij er dan ook voor dat het probleem niet zal terugkeren. Onze service zal u niet in de steek laten: onze vakmannen gaan niet weg voordat het probleem opgelost is. Desgewenst kunnen we ook contact leggen met uw verzekeraar om te kijken wat er gedekt wordt. Aarzel daarom niet om ons bedrijf in te schakelen, ongeacht het tijdstip van de storing.

Dag en nacht hulp bij kortsluiting of een stroomstoring

Als u last heeft van een stroomstoring of kortsluiting kunt u dag en nacht een beroep doen op onze specialisten. Wij begrijpen hoe vervelend elektrische problemen zijn en helpen u dan ook altijd direct.

U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken via 085-0043862.

Social media

Volg Bentem via facebook en instagram

Spoed

Bel 06-23338885