Groepenkast uitbreiden

Wil je de groepenkast uitbreiden met extra groepen voor het koken op inductie, het plaatsen van een laadpaal voor een elektrische auto of om de uitbreiding van de buitenverlichting mogelijk te maken?

Bel 085-0043862

Laat dan een groep bijplaatsen door een erkend elektricien van Van Bentem Elektrotechniek. Wel zo veilig en u bent gedekt door de verzekering als er iets misgaat. Wel zo geruststellend.

buitenverlichting

Wat voor groepenkast heeft u?

Je hebt groepenkasten in verschillende soorten en maten. Het is dus van belang om te weten welk merk groepenkast u in de meterkast heeft hangen. Want elk merk heeft zo zijn eigen componenten.

Hoe kom ik erachter welk type en merk groepenkast ik heb? Maak een foto van de groepenkast en whatsapp deze naar Van Bentem Elektrotechniek via 06 23338885. Ron van Bentem zelf zal u dan van advies voorzien.

Kosten groepenkast uitbreiden

De kosten die bij het uitbreiden van een groepenkast komt kijken.

Uurtarief elektromonteur
Materiaal kosten
Eventueel meerwerk

U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken via 085-0043862.

Uurtarief Elektricien

De elektricien bij u in de buurt komt voorrijden en voert de klus spoedig maar degelijk uit. Vaak zijn we in een dagdeel klaar. Mede afhankelijk van eventuele extra meerwerk die u wellicht direct wilt laten uitvoeren. Denk bijvooreeld aan het aansluiten van extra contactpunten voor de stroom, of tuinverlichting netjes en veilig aansluiten. Hoewel het uitbreiden van een groepenkast een standaard klus lijkt, is het vaak toch nog veel maatwerk.

Kosten groepenkast componenten

Elk merk groepenkast hanteert andere tarieven voor de standaard componenten zoals de groep, aardlekschakelaar, aardlekautomaat en eventuele nieuwe hoofdschakelaar. Als we tijdens metingen interferentie in de installatie constateren doordat componenten aan vervanging toe zijn dan geven we dit bij u aan. U kunt dan zelf beslissen of u deze meteen wilt laten vervangen. Het kan ook zijn dat we deze componenten moeten vervangen om zo te voldoen aan NEN normen die gelden voor deugdelijke en veilige installatie.

verlichting

Prijs voor meerwerk

Afhankelijk van de hoeveelheid meerwerk kunnen de kosten verder oplopen voor het plaatsen van bijvoorbeeld perilex stekkersysteem, schakelmateriaal aanbrengen of het trekken en leveren van de benodigde bekabeling. We spreken vooraf netjes met u af wat we wel of niet doen. Zo kan er geen duidelijkheid ontstaan over de factuur achteraf.

Mag je zelf een groepenkast uitbreiden?

Ja dat mag. Alleen als u geen elektrotechnische opleiding heeft genoten of ervaring heeft met laagspanningsinstallaties dan raden we het sterk af om zelf met een schroevendraaier in de verdeelinrichting te gaan prikken.

Een extra groep aanleggen in de meterkast kun je het best overlaten aan de elektromonteur.

Social media

Volg Bentem via facebook en instagram

Spoed

Bel 06-23338885