U zit gegarandeerd goed bij een erkend elektricien

We zijn als erkend elektricien aangesloten bij een onafhankelijke brancheorganisatie die de elektrotechnische branche vertegenwoordigd. Zo blijven we goed op de hoogte van veranderende normen en blijven we bijleren.

De kwaliteit en service van een erkend elektricien.

Als erkend elektricien werken we dan ook alleen met de veiligste materialen, hebben we gecertificeerde elektromonteurs in dienst en geven we garanties op het afgeleverde werk.

Waarom een Techniek Nederland erkende elektricien?

  • We hanteren strenge opleidings- en kwaliteitseisen. Geen gepruts in de meterkast
  • Wij voldoen aan de norm van verzekeraars zodat u bij schade netjes uitgekeerd krijgt
  • U krijgt waar voor u geld want we geven garantie op het werk en de installaties
  • Transparante leveringsvoorwaarden borgen dat als er een fout wordt gemaakt we het netjes oplossen
  • Heeft u toch nog een klacht dan kunt u bij de onafhankelijke geschillencommissie van Techniek Nederland terecht

Acht jaar garantie op uw groepenkast

Wij geloven heilig in ons product en ons kunnen om het juist te installeren. Hierdoor kunnen we u met gemak acht jaar garantie geven als u via ons een nieuwe groepenkast laat plaatsen.

Meetrapport

Na de installatie van elektra ontvangt u van ons zelfs een meetrapport. Hierin wordt weergegeven hoe de staat is van uw installatie en eventuele storingen zouden dan ook naar boven komen, ook worden alle componenten van de kast getest. Wij hebben er vertrouwen in. U ook?

VEB Erkend Beveiligingsbedrijf

We zijn een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf en adviseren en installeren beveiligingsoplossingen op maat overeenkomstig de VRKI regels en normen. Deze voldoen aan de eisen van de Wet PBR en aan de VEB 3 Kwaliteitsregeling. Daarnaast geven we VEB Kwaliteitsdocumenten af.

Kwaliteitsgarantie

Als bewijs van vakbekwaamheid ontvangt u na oplevering van uw beveiligingsinstallatie een VEB kwaliteitsgarantie. Deze kwaliteitsgarantie mag alleen een VEB Erkend Installateur afgeven.

Eisen van verzekeraars

Een verzekeraar kan extra beveiligingsmaatregelen eisen voordat ze een inboedel, de bedrijfsinventaris of goederen willen verzekeren. Wij kunnen u hierbij helpen.

U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken via 085-0043862.

Social media

Volg Bentem via facebook en instagram

Spoed

Bel 06-23338885