Over Van Bentem elektrotechniek

Al meer dan 15 jaar uw elektrotechnisch installatiespecialist. Simpele klussen op het gebied van elektra kunt u zonder de hulp van een erkend installatiebedrijf zelf uitvoeren. Werken met elektriciteit is echter al snel levensgevaarlijk. In verband met brandveiligheid is het belangrijk dat elektra correct wordt aangelegd. Schakel voor complexe installatieklussen een vakman in. Wij zijn u graag van dienst.

Ron van Bentem, Directeur/ Eigenaar

Van kleine klus tot grote elektrotechnische projecten

Het aanleggen van buitenverlichting, beveiliging of telematica nemen wij graag voor onze rekening. Voor iedere elektrische installatie die u maar kunt bedenken zijn wij uw vakkundige partner. Wij installeren, controleren en voeren reparaties uit. Wij beheersen iedere discipline binnen elektrotechniek. Van scheepsinstallaties tot zwakstroominstallaties en beveiligingsinstallaties. Ook voor duurzame oplossingen zoals het plaatsen van zonnepanelen en laadpalen voor elektrische auto’s kunt u bij ons terecht.

Waarom kiezen voor Van Bentem

8 jaar garantie
Eerlijke prijzen
Gecertificeerd
Snel antwoord
Getraind Personeel
Gratis offerte

Keuren conform NEN norm

Een belangrijk onderdeel van ons werk is het controleren van elektrotechnische installaties. Zo voeren wij NEN 3140 en NEN 1010 keuringen uit. Deze keuringen zijn belangrijk voor de veiligheid en voor de verzekering van uw bedrijfspand.

Verouderde groepenkasten kunnen bij mankementen levensgevaarlijke situaties opleveren. En wist u dat u de aardlekschakelaar minimaal één keer in de twee jaar gecontroleerd moet worden?

Wij zorgen ervoor dat gevaarlijke situaties snel en adequaat worden gedetecteerd en verholpen.

Social media

Op de hoogte blijven via social media? Volg Bentem via facebook en instagram.

WAARSCHUWING

Krijgt u lichte elektrische schokjes van bepaalde toestellen, kranen of andere metaaldelen? Waarschuw direct een elektro-installateur.

OFFERTE AANVRAGEN

Social media

Volg Bentem via facebook en instagram

Spoed

Bel 06-23338885

Call Now Button
× Kunnen wij u helpen?