Over Van Bentem elektrotechniek

Al meer dan 20 jaar jouw elektrotechnisch installatiespecialist. Simpele klussen op het gebied van elektra kun je zonder de hulp van een erkend installatiebedrijf zelf uitvoeren. Werken met elektriciteit is echter al snel levensgevaarlijk. In verband met brandveiligheid is het belangrijk dat elektra correct wordt aangelegd. Schakel voor complexe installatieklussen een vakman in.

Wij zijn jou graag van dienst.

Ron van Bentem, Directeur/ Eigenaar

Van kleine klus tot grote elektrotechnische projecten

Het aanleggen van buitenverlichting, beveiliging of telematica nemen wij graag voor onze rekening. Voor iedere elektrische installatie die je maar kunt bedenken zijn wij jouw vakkundige partner. Wij installeren, controleren en voeren reparaties uit. Wij beheersen iedere discipline binnen elektrotechniek. Van scheepsinstallaties tot zwakstroominstallaties en beveiligingsinstallaties. Ook voor duurzame oplossingen zoals het plaatsen van zonnepanelen en laadpalen voor elektrische auto’s kun je bij ons terecht.

Onze specialisten stellen zich graag aan u voor

Jörgen van de Vlugt | Mede-eigenaar

Samen met eigenaar Ron zorgt Jörgen dat de jongens van Van Bentem hun werk goed kunnen doen. Dat betekent veel kantoorwerk: contact met klanten onderhouden, opdrachten aannemen, offertes en facturen opstellen, de planning bewaken, materiaal inkopen bij leveranciers en het werk voorbereiden. Lees verder.

Rowan van Waas | Elektromonteur

Ruim vier jaar geleden begon Rowan bij Van Bentem als elektromonteur. Sinds een jaar zit hij een aantal dagen per week ‘op de zaak’: de telefoon aannemen, mails beantwoorden, offertes en facturen opstellen, planningen maken en spoedgevallen zo snel mogelijk afhandelen. Lees verder.

Waarom kiezen voor Van Bentem

8 jaar garantie
Eerlijke prijzen
Gecertificeerd
Snel antwoord
Getraind Personeel
Gratis offerte

Keuren conform NEN norm

Een belangrijk onderdeel van ons werk is het controleren van elektrotechnische installaties. Zo voeren wij NEN 3140 en NEN 1010 keuringen uit. Deze keuringen zijn belangrijk voor de veiligheid en voor de verzekering van jouw bedrijfspand. Verouderde groepenkasten kunnen bij mankementen levensgevaarlijke situaties opleveren. En wist je dat je de aardlekschakelaar minimaal één keer in de twee jaar gecontroleerd moet worden? Wij zorgen ervoor dat gevaarlijke situaties snel en adequaat worden gedetecteerd en verholpen.

Je kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken via 085-0043862.

WAARSCHUWING

Krijg je lichte elektrische schokjes van bepaalde toestellen, kranen of andere metaaldelen? Waarschuw direct een elektro-installateur.

OFFERTE AANVRAGEN

Spoed? Bel 06-23338885