Tuinverlichting

Tuinverlichting laten aanleggen

Goed en vakkundig

Voor het aanleggen van uw verlichting bent u aan het juiste adres bij Van Bentem Elektrotechniek.

Ons bedrijf is zeer bekwaam in het aanleggen en aanpassen van uw verlichting, zowel binnen als buiten. Ook kunnen we storingen verhelpen. Onze specialisten volgen de laatste ontwikkelingen op het gebied van verlichting op de voet. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste producten, technieken en installatiemethodes. Wij kunnen voor u een compleet lichtplan opstellen, waarmee we de door u gewenste sfeer kunnen creëren.

Voor het ontwerpen van een plan voor uw tuinverlichting belt u ons.

Van stijlvolle lantaarnpalen tot sfeervolle gevellampen: wij maken een aantrekkelijk lichtplan voor u, die ook nog eens functioneel is in gebruik. Wij hechten naast kwaliteit ook belang aan duurzaamheid en veiligheid, en dat nemen we allemaal mee in een voor u passend ontwerp voor het aanleggen van tuinverlichting.

Wie kiest voor tuinverlichting doet er goed aan om te kiezen voor kwaliteit. Tuinverlichting is namelijk een van de grootste oorzaken voor storingen, dus hoe hoger de kwaliteit van de producten, hoe minder de kans op een vervelende storing.

Wij werken daarom alleen met hoogwaardige producten zoals Bega, Royal Botania, Simes en Delta light.

Tuinverlichting: duurzaam en laag energieverbruik

Ook voor uw tuin of oprit is het kopen van verlichting een handige keuze. Het is niet alleen praktisch, maar daarnaast zorgt het ook voor sfeer rondom uw woning. Er zijn verschillende soorten op de markt. Een veel gebruikte en daarnaast ook duurzame keuze is LED verlichting. Naast het feit dat deze soort verlichting in vergelijking met gloeilampen veel krachtiger is, hebben LED lampen een erg laag energieverbruik, een lange levensduur en bovendien kunnen deze lampen wel tegen een stootje.

Het vervangen van de lampjes gaat net zo gemakkelijk als bij andere soorten verlichting. Daarnaast is het zo dat deze soort lampen slechts een minimale warmte afgeven, erg veilig dus!

Top Tuinverlichting

We leggen tuinverlichting aan op projectbasis. Hiervoor hebben we een aparte website in het leven geroepen met meer inspiratie, stijlen en uitleg over onze werkwijze. Neem gerust een kijkje op Top Tuinverlichting.

tuinverlichting

Social media

Volg Bentem via facebook en instagram

Spoed

Bel 06-23338885