Erkend elektricien De Kaag

Op zoek naar een ervaren elektricien in De Kaag of Buitenkaag?

Storingsdienst

Elektrotechnisch specialist

Garantie op producten

Erkend door verzekeraars

Storingsdienst

06-23338885

De elektricien van de Kagerplassen

Van Bentem Elektrotechniek is al ruim 11 jaar specialist op het gebied van elektrotechniek. Een elektricien van ons installatiebedrijf is deskundig en lost al jouw problemen veilig op. Wij installeren jouw elektra, voeren inspecties uit en repareren jouw elektra. Bij ons staat service hoog in het vaandel en wij staan altijd klaar voor onze klanten in de Buitenkaag. We komen desnoods met de boot langs om het te regelen.

tuinverlichting aanleggen aalsmeer

Meterkasten aanpassen

In De Kaag vervangen we en passen we regelmatig groepenkasten aan.

BREIDEN BESTAANDE GROEPENKASTEN UIT

PLAATSEN NIEUWE GROEPENKASTEN

VERZORGEN METEEN EEN INSPECTIE

WEL ZO VEILIG

Over Bentem

Werken met elektriciteit kan gevaarlijk zijn.

Schakel een elektrospecialist in voor werkzaamheden aan jouw elektriciteitsnetwerk. Onze erkende elektriciens voeren veilig reparaties uit, installeren elektra en controleren de groepenkast. Ook als je met spoed een elektricien nodig heeft kun je op ons rekenen. Wij lossen elke stroomstoring voor jou op.

Openingstijden

Je kunt ons dagelijks van 8.00 tot 18.00 uur bellen voor het maken van een afspraak, het vrijblijvend aanvragen van een offerte of vragen stellen over elektrotechnische onderwerpen.

Werkgebied

Niemand houdt van wachten, wij bij Bentem ook niet. Daarom zorgen wij dat jouw elektrotechnische problemen snel en veilig worden opgelost. Onze gecertificeerde monteurs zijn snel ter plaatse en lossen al jouw problemen op. Of het nu gaat over het installeren van een nieuwe groepenkast of het plaatsen van tuinverlichting, niks is een probleem voor Bentem.

Top vakmensen! Correct, supergoed werk, meedenkend. Werken netjes.
Alles in overleg. Top.

SandkuylScheveningenFeedback Company

Ook in Buitenkaag wil je energie besparen

Heb je jouw leidingen al geïsoleerd? Hierdoor gaat er veel minder energie verloren. Waterleidingen kunnen per meter veel warmte verliezen. Door te isoleren beperk je dit tot een minimum.

  • Meerdere foto's uploaden is mogelijk. Max 3 stuks.
    Sleep bestanden hierheen of

Spoed? Bel 06-23338885