Elektricien Den Haag

Uw erkend elektricien in Den Haag. We verhelpen stroomstoringen, vervangen en breiden groepenkasten uit en inspecteren installaties.

Van Bentem Elektrotechniek is de erkend elektricien in Den Haag

24/7 Bereikbaar

Gediplomeerde elektriciens

8 jaar garantie op materiaal

Erkend door Uneto-VNI

De erkend elektricien van Den Haag en omstreken

Onze elektromonteurs hebben jaren ervaring op het gebied van elektrotechniek. Of het nu gaat om een kleine klus of een groot project, wij pakken elke klus professioneel voor u op.Wij streven naar uw tevredenheid en komen altijd met een passende oplossing. We zijn UNETO-VNI gecertificeerd dus u kunt rekenen op gegarandeerde kwaliteit en service!

groepenkast-vervangen

Elektrotechnische diensten

  • Stroomstoringen verhelpen
  • Groepenkast vervangen
  • Elektra aanleggen
  • Tuinverlichting installeren
  • Kookplaat aansluiten
  • Laadpalen plaatsen
  • Alles wat met stroom te maken heeft

Zowel voor particulier als de zakelijke markt

Over Bentem

Schakel altijd een vakman in voor werkzaamheden aan uw elektriciteit. Werken met elektriciteit is gevaarlijk en vergt vakmanschap. Onze elektriciens voeren allerlei reparaties uit, installeren uw elektra en controleren uw installaties. Ook als u met spoed een elektricien nodig heeft kunt u op ons rekenen. Wij lossen elke stroomstoring voor u op.

Werkgebied elektricien Den Haag

Het werkgebied van de elektrotechneut in Den Haag omvat de gehele regio. Van Wassenaar tot en met Monster. Van Scheveningen tot Zoetermeer. En alles wat er tussen ligt.

Openingstijden elektricien Den Haag

Onze elektriciens zijn dagelijks op ons kantoor te Leiden van 8.00 tot 18.00 uur bereikbaar. Of het nu gaat om het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte. Wij staan u graag te woord.

Met spoed een elektricien nodig?

Een storing kunt u ten allen tijde melden. Onze vakmannen staan 24/7 voor u klaar. Bel voor snelle hulp van een elektricien naar ons spoednummer:

071-3011204

Super communicatie via Whatsapp, prima medewerkers en gingen niet weg voordat alles driedubbel gecontroleerd was.

HenkDen HaagFeedback Company

Bespaar energie met de volgende tip

Ook is het ook slim om uw leidingen te isoleren. Hierdoor gaat er minder energie verloren. Verwarmingsleidingen kunnen per meter veel warmte verliezen. Door te isoleren beperkt u dit tot een minimum.

Spoed elektricien?

Met spoed een erkend elektricien nodig? Onze elektromonteurs staan 7 dagen in de week en 24uur per dag voor u klaar. Bel voor direct contact met één van onze elektriciens naar ons spoednummer: 0623338885

.

Contactgegevens

De elektriciens zijn dagelijks van 8.00 tot 18.00 uur bereikbaar voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte.

ELEKTRICIEN DEN HAAG
Westvlietweg 65k
2495 AA Den Haag

0623338885

  • Meerdere foto's uploaden is mogelijk. Max 3 stuks.
    Sleep bestanden hierheen of

Social media

Volg Bentem via facebook en instagram

Spoed

Bel 06-23338885

Call Now Button
× Kunnen wij u helpen?