Elektricien Hillegom

Uw erkend elektricien in Hillegom

Erkend Installatiebedrijf

Veilig werkende elektriciens

Ervaren storingsmonteurs lossen uw probleem snel op

071-3011204

Storingsdienst

06-23338885

De erkend elektricien van Hillegom

We helpen particulieren en bedrijven met alle elektrotechnische installatiewerkzaamheden! Of u elektrisch gaat koken, elektrisch gaat rijden? Wij zijn erkende elektriciens en fixen alles waar een kabel aan zit of stroom doorheen gaat.

Waarmee wij u van dienst zijn

Installeren elektrische kookapparatuur

Tuinverlichting aanleggen

Vervangen en uitbreiden van uw groepenkast

Over Bentem

U staat bij ons centraal!

Zoekt u een elektricien in Hillegom? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Zoek niet verder. Wij zijn een installatiebedrijf voor elektrotechnische oplossingen. Voor bedrijf en particulier.

We zijn een erkend installatiebedrijf en onze medewerkers zijn gediplomeerd elektricien. Dankzij onze erkenning hebben we het recht om de hoofdaansluiting te verzegelen en valt de apparatuur die wij installeren binnen de garantie van de fabrikanten. Ook verzekeraars vinden het fijn als u een erkend elektricien inschakelt voor de klus in de meterkast.

Werkgebied Hillegom

Van Bentem Elektro Techniek opereert in Zuid-Holland en het zuiden van Noord-Holland (tot Amsterdam). Dus ook de elektricien in Hillegom staat klaar om te helpen.

Storingsdienst elektra

Bel ons tijdens kantooruren op 071-8080464 voor een offerte of hulpvraag. Kortsluiting of storing? Bel dan: 06-23338885. Onze storingsmonteurs staan klaar.

Duidelijke offerte op tijd aanwezig, gratis en goed advies en keuze uit meerdere leveranciers voor schakelmateriaal

MikeSassenheimFeedback Company

Voorkom inbraak

Zet een tijdschakelaar op een verlichting zodat ‘s avonds automatisch het licht aangaat. Comfortabel maar ook een stuk veiliger want boeven laten, als u niet thuis bent, sneller uw woning links liggen.

  • Meerdere foto's uploaden is mogelijk. Max 3 stuks.
    Sleep bestanden hierheen of

Social media

Volg Bentem via facebook en instagram

Spoed

Bel 06-23338885

Call Now Button
× Kunnen wij u helpen?