Erkend elektricien in Katwijk

Voor een erkend elektricien in Katwijk kunt u bij Van Bentem terecht.

24/7 bereikbare storingsdienst

8 jaar garantie op materiaal

Erkend door brancheverenigingen

071-3011204

De erkend elektricien van Katwijk

Heeft u te maken met een storing? Maak dan gebruik van onze storingsdienst. Onze specialisten weten precies hoe ze een stroomstoring of ander probleem in uw elektriciteitsnetwerk snel kunnen verhelpen.

tuinverlichting aanleggen aalsmeer

Tuinverlichting aanleggen Katwijk

In Katwijk installeren we graag tuinverlichting. 

LUXUEUS

INBRAAKVEILIGER

GOED VOOR DE HUISWAARDE

Over Bentem

Bij Van Bentem Elektrotechniek staat de klant voorop!

Bent u op zoek naar een elektricien in de regio Katwijk? Van Bentem Elektrotechniek is een professioneel bedrijf, wij voeren al uw elektronische projecten in en om uw woning uit. Onze elektriciens gaan kwalitatief en veilig te werk. Wij bieden een goede service en elektrische installaties van hoog niveau. Voer zelf nooit complexe installatieprojecten uit, maar schakel een vakman in.

Werkgebied elektricien Katwijk

We zijn gevestigd in Warmond, maar ons gebied strekt zich uit tot Katwijk, Voorhout, Noordwijkerhout, Noordwijk, Rijnsburg, Wassenaar en Valkenburg.

Openingstijden

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur. Mocht u een storing hebben, bel dan naar ons spoednummer 06-23 33 88 85. Onze vakmannen zijn 24/7 inzetbaar.

Van Bentem gebeld om 04:30 voor hulp en werd 06:30 terug gebeld. Fantastisch, maar nog beter een team van electriciens stond om 09:15 klaar om te helpen.

LeoKatwijkFeedback Company

Voorkom kortsluiting en bespaar

Het is noodzakelijk om de oorzaak van kortsluiting te achterhalen. Op deze manier voorkomt u dat het escaleert. Een lijst waarop staat welke apparaten op welke groep zijn aangesloten is dan erg handig. Hierdoor kunt u het probleem snel lokaliseren.

  • Meerdere foto's uploaden is mogelijk. Max 3 stuks.
    Sleep bestanden hierheen of

Social media

Volg Bentem via facebook en instagram

Spoed

Bel 06-23338885

Call Now Button
× Kunnen wij u helpen?