Allround elektricien Oegstgeest

In Oegstgeest kunt u dag en nacht rekenen op de elektriciens van Van Bentem Elektrotechniek.

Storingsdienst Elektra

Discrete Elektriciens

Kwaliteit & Service

Gecertificeerde elektromonteurs

071-3011204

De erkend elektricien van Oegstgeest

Woont u in Oegstgeest of in de omgeving van Oegstgeest en bent u op zoek naar een elektricien? Wij zijn wij u graag van dienst. Al onze professionals hebben ervaring met alle werkzaamheden op het gebied van elektrotechniek. Of het nu gaat om een storing, het aanleggen van verlichting, wij staan voor u klaar.

tuinverlichting aanleggen aalsmeer

Tuinverlichting Oegstgeest

In Oegstgeest hebben we al verschillende tuinverlichtingsprojecten voor de gemeente uitgevoerd

CHIQUE UITSTRALING

INBRAAKWEREND

KAN GEEN KWAAD VOOR UW HUISWAARDE

TUINVERLICHTING HAALT BUITEN NAAR BINNEN

Werkgebied Oegstgeest

Vanuit onze uitbastbasis in Leiden zitten we met enkele minuten in Oestgeest. Heeft u een spoedklus en bent u snel opzoek naar de beste elektromonteur in de omgeving, Dan zijn wij bij Bentem precies wat u zoekt. Al onze monteurs hebben tevredenheid hoog in het vaandel. Wij zijn er dus niet alleen erg snel, maar blijven tot het probleem naar uw tevredenheid is opgelost.

U kunt dag en nacht rekenen op de elektriciens van Van Bentem Elektrotechniek. Wij bieden u snelle hulp als u in de regio Oegstgeest te maken heeft met een storing. Bel ons spoednummer 06–23 33 88 85 als u direct een afspraak wilt maken met een van onze elektriciens. Wij zorgen dat het probleem snel en veilig voor u opgelost wordt.

tuinverlichting

Over Bentem

Probeer problemen met uw elektra nooit zelf op te lossen. Werken met elektriciteit is gevaarlijk en als u niet over het juiste gereedschap beschikt dan kunnen er vervelende ongelukken gebeuren. Onze elektriciens leveren u kwaliteit en service. Wij pakken alle klussen met beide handen aan!

Openingstijden

Voor het maken van een afspraak kunt u dagelijks tussen 8.00 en 18.00 uur bellen. Onze medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden al uw elektrotechnische vragen.

Goed en snel geholpen! Wouter heeft binnen een half uur onze problemen verholpen, en de prijzen zijn ook goed

MarcoOegstgeestFeedback Company

Vervang een oude groepenkast

Een oude groepenkast kan wegens veiligheidsredenen het beste vervangen worden. Alle groepen komen dan achter een aardlekschakelaar te zitten. Oude groepenkasten hebben vaak ingebrande contacten wat als gevolg kan hebben dat de elektrische apparatuur in huis sneller kapot gaat.

  • Meerdere foto's uploaden is mogelijk. Max 3 stuks.
    Sleep bestanden hierheen of

Social media

Volg Bentem via facebook en instagram

Spoed

Bel 06-23338885

Call Now Button
× Kunnen wij u helpen?