Uw vakkundige elektricien in Uithoorn

Van Bentem Elektrotechniek is in Uithoorn en omgeving de specialist.

We werken volgens de normen van de NEN

Gecertificeerd Elektricien

Garantie op werk en materiaal

Bij storing binnen een uur op de stoep

Storingsdienst

06-23338885

De erkend elektricien van Uithoorn en omstreken

Een elektricien van ons zorgt dat kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid voorop staan. Werken met elektriciteit is levensgevaarlijk, voor een elektrisch probleem of een elektrische installatie in de regio Uithoorn schakelt u daarom ons in. Wij installeren uw elektra, controleren de installatie en voeren daarnaast reparaties uit. Geen project te complex.

tuinverlichting aanleggen aalsmeer

Tuinverlichting Uithoorn

Tuinverlichting aanleggen? Laat het de elektricien Uithoorn voor u uitvoeren

Warme uitstraling

Haal buiten naar binnen

Veilig gevoel

Comfortabel in het donker thuiskomen

Pas op: u kunt te maken krijgen met jaloerse buren!

Over Bentem

Volgens de wet moeten elektrische apparaten en installaties veilig zijn en elektrotechnische werkzaamheden moeten veilig worden uitgevoerd. Wij werken volgens de NEN 1010 en NEN3140 voorschriften. We zijn daarnaast gecertificeerd door Ueto-VNI en SEI bevoegd.

Ook als u te maken heeft met een storing kunt u rekenen op de specialisten van Van Bentem Elektrotechniek. Wij hebben jarenlange ervaring in het vak en weten precies hoe we uw problemen kunnen verhelpen.

Contact met uw elektricien

Ons bedrijf zorgt voor elektriciens die uw probleem kunnen oplossen in de regio Uithoorn. U kunt dagelijks van 8.00 tot 18.00 uur contact met ons opnemen om een afspraak te maken, een storing te melden of vrijblijvend informatie aan te vragen. Direct hulp nodig met een elektronische storing? Bel dan naar ons spoednummer 06 – 23 33 88 85. Onze vakmannen staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar!

Een geheel nieuwe stoppenkast laten plaatsen met 9 groepen. De elektricien Rowan heeft vakkundig werk afgeleverd. Net en vriendelijk personeel.

HavenaarUithoornFeedback Company

A+++ label koelkast

Vervang je koelkast van acht jaar of ouder door een superzuinig exemplaar met A+++label. Goed voor het milieu én jouw portemonnee. Dezelfde afweging geldt voor koelkasten en vriezers. Je bespaart al snel EUR. 40,- tot EUR. 70,- aan energiekosten per jaar.

  • Meerdere foto's uploaden is mogelijk. Max 3 stuks.
    Sleep bestanden hierheen of

Social media

Volg Bentem via facebook en instagram

Spoed

Bel 06-23338885

Call Now Button
× Kunnen wij u helpen?