Erkend elektricien in Valkenburg ZH

Voor een erkend elektricien in Valkenburg Zuid-Holland kun je bij Van Bentem terecht.

24/7 bereikbare storingsdienst

8 jaar garantie op materiaal

Erkend door brancheverenigingen

De erkend elektricien van Valkenburg

Heb je te maken met een storing? Maak dan gebruik van onze storingsdienst. Onze specialisten weten precies hoe ze een stroomstoring of ander probleem in jouw elektriciteitsnetwerk snel kunnen verhelpen.

Keuken aanleggen Valkenburg

In Valkenburg installeren we graag een complete keuken.

GARANTIE

UITBREIDEN GROEPENKAST

AANLEGGEN PERILEX AANSLUITING

Over Bentem

Bij Van Bentem Elektrotechniek staat de klant voorop!

Ben je op zoek naar een elektricien in de regio Valkenburg? Van Bentem Elektrotechniek is een professioneel bedrijf, wij voeren al jouw elektronische projecten in en om de woning uit. Onze elektriciens gaan kwalitatief en veilig te werk. Wij bieden een goede service en elektrische installaties van hoog niveau. Voer zelf nooit complexe installatie projecten uit, maar schakel een vakman in.

Werkgebied elektricien Valkenburg

We zijn gevestigd in Warmond, maar ons gebied strekt zich uit tot Katwijk, Voorhout, Noordwijkerhout, Noordwijk, Rijnsburg, Wassenaar en Leiden.

Openingstijden

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur. Mocht je een storing hebben, bel dan naar ons spoednummer 06-23 33 88 85. Onze vakmannen zijn 24/7 inzetbaar.

Sinds onze verhuizing in 2019 verzorgt Van Bentem onze electra, dit naar volle tevredenheid.

M. RijvenValkenburgFeedback Company

Offerte

Laat je een keuken aanleggen? Hoeveel apparaten wil je gaan gebruiken in de keuken? Wat is het vermogen van alle apparaten? Zijn er extra groepen nodig in de groepenkast en is er misschien sprake van een krachtgroep de moet worden aangelegd? Neem al deze vragen mee in het aanvragen van een offerte.

Of wil je weten wat een groepenkast kost inclusief montage? Dat kan natuurlijk ook. Wij verzorgen en realiseren grote- en kleine projecten op het gebied van elektrotechniek, tuinverlichting, beveiliging, onderhoud en domotica.

  • Meerdere foto's uploaden is mogelijk. Max 3 stuks.
    Sleep bestanden hierheen of

Spoed? Bel 06-23338885