Elektricien Voorburg

Elektricien in Voorburg gezocht?

elektricien voorburg

Van Bentem Elektrotechniek is in Voorburg al meer dan een decennium is uw professional op het gebied van elektra en installatie.

24/7 BEREIKBAAR

ONTZORGEN UW ELKTROTECHNISCHE KLUSSEN

KWALITEIT GEWAARBORGD DOOR ONZE ERKENNINGEN

Storingsdienst

06-23338885

De erkend elektricien van Voorburg

Voor een elektricien van ons bedrijf is geen project te klein of groot. Wij zijn in de regio Voorburg de partner voor iedere elektrische installatie die u maar kunt bedenken. Van Bentem Elektrotechniek heeft erkende elektriciens in dienst die door hun praktijkervaring altijd zorgen voor hoogstaande kwaliteit en veiligheid. Geen project is voor ons te complex.

Contact met een vakkundige elektricien

Bent u op zoek naar een vakkundige en ervaren elektricien? Wij staan voor u klaar in Voorburg, maar nemen ook projecten aan in Nootdorp, Leidschendam en natuurlijk Den Haag.

Openingstijden

U kunt ons dagelijks bereiken van 8.30 tot 18.00 uur voor het maken van een afspraak of voor het vrijblijvend vragen naar informatie. Heeft u direct hulp nodig? Bel dan naar ons spoednummer 06 – 23 33 88 85. Onze vakmannen staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.

Werkgebied

In Voorburg hebben we collega’s die u kunnen helpen met alle soorten projecten. Of het nu gaat om een spoedklus, storing of een installatie van een elektriciteitsnetwerk, we zijn van alle markten thuis. Onze elektriciens zijn stuk voor stuk vakbekwaam en gaan niet weg voor de klus klaar is.

Uitstekende service, vriendelijke mensen

LeonVoorburgFeedback Company

Groepenkast inspectie

Een oude groepenkast kan vanwege veiligheidsredenen het beste vervangen worden. Alle groepen komen dan achter een aardlekschakelaar te zitten. Oude groepenkasten hebben vaak ingebrande contacten wat als gevolg kan hebben dat de elektrische apparatuur in huis sneller kapot gaat en bovendien meer energie kan verbruiken dan nodig is.

  • Maak een foto van de groepenkast. Dan kunnen we u sneller helpen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
logo bentem elektrotechniek
Call Now Button
× Kunnen wij u helpen?