Erkend elektricien in Hoogmade

Heeft u een storing? Onze specialisten weten precies hoe ze kortsluiting of een stroomstoring in uw elektriciteitsnetwerk snel kunnen verhelpen.

24/7 bereikbare storingsdienst

8 jaar garantie op materiaal

Erkend door brancheverenigingen

Bel 071-3011204

De erkend elektricien van Hoogmade

Heeft u te maken met een storing? Maak dan gebruik van onze storingsdienst. Onze specialisten weten precies hoe ze een stroomstoring of ander probleem in uw elektriciteitsnetwerk snel kunnen verhelpen.

Waarmee wij u van dienst zijn

Complete elektra renovatietrajecten

Inspecteren van uw complete elektrische installatie

Installeren van een laadpaal tbv elektrisch rijden

Over Bentem Elektro Techniek

De klant staat bij ons centraal.

Bent u op zoek naar een elektricien in Hoogmade? Wij zijn een professioneel elektrotechnisch installatiebedrijf. Wij brengen elke klus en project in en om uw woning tot een goede einde. Onze elektromonteurs werken veilig en efficiënt aan uw installatie. Daarnaast bieden we een excellente service dienstverlening. Zo zijn we ook ’s nachts bereikbaar voor storingen.

Werkgebied elektricien Hoogmade

We zijn gevestigd in Warmond en Leiden en onze elektriciens wonen allemaal in de regio. Zoals in Noordwijk, Hillegom, Noordwijkerhout, Lisse, Hoofddorp, Wassenaar en Den Haag.

Altijd bereikbaar

Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur. Heeft u een storing of kortsluiting? Bel dan ons spoednummer 06-23 33 88 85. Onze vakmannen zijn 24/7 bereikbaar.

Van Bentem gebeld om 04:30 voor hulp en werd 06:30 terug gebeld. Fantastisch, maar nog beter een team van electriciens stond om 09:15 klaar om te helpen.

LeoKatwijkFeedback Company

Vervang je oude koelkast en bespaar geld

Veel elektrische apparaten verbruiken de helft minder elektriciteit dan een aantal jaar geleden. Scheelt een hoop stroom en dus geld.

  • Meerdere foto's uploaden is mogelijk. Max 3 stuks.
    Sleep bestanden hierheen of

Social media

Volg Bentem via facebook en instagram

Spoed

Bel 06-23338885

Call Now Button
× Kunnen wij u helpen?