Erkend elektricien in Noordwijkerhout

We helpen met iedere elektra klus!

24/7 bereikbare storingsdienst

8 jaar garantie op materiaal

Erkend door brancheverenigingen

Bel 071-3011204

De erkend elektricien van Noordwijkerhout

Van het installeren van uw fonkelnieuwe elektrische kookplaat tot het vervangen van de oude stoppenkast. Wij zijn allround elektrotechneuten en draaien onze hand niet om voor klussen aan de elektra. At your service!

Waarmee wij u van dienst zijn

Aansluiten van elektrische kookplaat

Verlichting ophangen en installeren

Bedrijfsinspecties tbv NEN3140 en NEN1010

Over Bentem Elektro Techniek

Als er een kabel aan zit dan weten wij er raad mee

U zoekt een elektricien in Noordwijkerhout? Zoek niet verder. Wij zijn een installatiebedrijf voor elektrotechnische oplossingen. Voor bedrijf en particulier.

Erkend vakbedrijf

We zijn een erkend vakbedrijf en onze medewerkers zijn allemaal gecertificeerd elektricien. Dankzij onze erkenning hebben we het recht om de hoofdaansluiting te verzegelen en valt de apparatuur die wij installeren binnen de garantie van de fabrikanten. Daarnaast bieden we een excellente storingsservice. Want we zijn ook ’s nachts bereikbaar.

Werkgebied elektricien Noordwijkerhout

We zijn gevestigd in Warmond en Leiden en onze elektriciens wonen allemaal in de regio. Zoals in Noordwijkerhout, Leiden, Katwijk aan Zee, Rijnsburg, Ter Aar en Alphen a/d Rijn.

24/7 telefonisch bereikbaar

Bel ons tijdens kantooruren op 071-8080464. Heeft u een storing of kortsluiting? Bel dan ons spoednummer 06-23338885. Onze vakmannen zijn 24/7 bereikbaar.

Van Bentem gebeld om 04:30 voor hulp en werd 06:30 terug gebeld. Fantastisch, maar nog beter een team van electriciens stond om 09:15 klaar om te helpen.

LeoKatwijkFeedback Company

Tip!

Bespaar al snel 70M3 per jaar aan gas op de stookkosten. Isoleer het tochtige halletje bij de voordeur met isolatiestrips en zorg dat koude lucht niet het huis binnendringt.

  • Meerdere foto's uploaden is mogelijk. Max 3 stuks.
    Sleep bestanden hierheen of

Social media

Volg Bentem via facebook en instagram

Spoed

Bel 06-23338885

Call Now Button
× Kunnen wij u helpen?