Een woning in Den Haag beschermd tegen kortsluiting

Een stroomstoring is misschien wel de grootste veroorzaker van brand in huis. Vaak komt het doordat de bedrading oud of beschadigd is.

Veel doe-het-zelf klussers gaan zelf vol goede moet aan de slag met de bedrading waardoor het wel werkt, maar niet veilig is. Het is daarom een goed idee als je de bedrading laat nakijken of vervangen door een erkend elektricien.

De opdracht

Voor deze particuliere opdrachtgever in Den Haag was dit precies zijn hulpvraag. Na het overleiden van de vorige bewoner was hij in het bezit van het huis gekomen en hij wilde – heel verstandig -zeker weten dat het goed zat met de elektra.

Brandgevaar door kortsluiting

Maak een foto van de groepenkast en De vorige eigenaar was een echte doe het zelver. Hoewel alles prima werkte was het onder de motorkap een onveilige puinhoop. Naast de woning troffen we ook een bijzondere constructie in de tuin aan. Maar liefst 10 lasdozen waren aan de gevel bevestigd waar open elektriciteitsdraden in en uit liepen. Levensgevaarlijk met regen. Vanuit elke doos liep stroom naar een pomp in de vijver. Genoeg zuurstof voor een walvis!

Gegarandeerd goede elektriciteitsvoorziening

We wilden de opdrachtgever garanderen dat de nieuwe bedrading helemaal goed was. Daarom hebben we besloten alle bekabeling eruit te halen en te vervangen voor nieuwe. Daarnaast hebben we het huis van een nieuwe meterkast en groepenkast voorzien. Een compleet nieuwe installatie om weer jarenlang veilig te kunnen wonen en verblijven.

Nu kunnen wij 8 jaar garantie geven op de nieuwe installatie en kunnen de nieuwe bewoners weer veilig in huis leven. Sterk staaltje vakmanschap.

Spoed? Bel 06-23338885