Een gezellige woonkamer in Leiderdorp dankzij nieuwe verlichting

De woonkamer is misschien wel de belangrijkste kamer van het huis. De kamer waar een gezin samenkomt en je kan ontspannen na een dag hard werken. Het is daarom slim om de juiste verlichting te hebben in de woonkamer. Dit is echter niet altijd even makkelijk, elke woonkamer is anders en iedereen heeft eigen wensen en voorkeuren.

De opdracht

In een huis aan de Mauritssingel in Leiderdorp was een volledige renovatie van de elektra aan de gang. Daarnaast werd er een uitbouw gemaakt. Dit zorgde ervoor dat de lichtsituatie van de kamer compleet veranderde. Creëer voor de woonkamer een lichtplan om een luxe en sfeervolle beleving te creëren. De bediening van de verlichting moet praktisch en eenvoudig zijn.

Van lichtplan tot uitvoering

We hebben een lichtplan ontwikkeld waarbij we veel gebruik hebben gemaakt van dimbare led-spots. Deze spotjes hebben we over de volledige breedte langs de ramen geplaatst. De kamer krijgt zo een sfeervolle en luxe uitstraling. Daarnaast hebben we overal nieuwe bedrading geplaatst met dimmers zodat de bewoners zelf kunnen spelen met licht en donker.

Stopcontacten verplaatst

Verder hebben we alle oude stopcontacten verlaagd tot 35 cm vanaf de grond, zodat daar weer hoge plinten onder konden. De coax- en internetaansluiting zijn verplaatst naar de meterkast.

Modern schakelmateriaal geplaatst

Tot slot hebben we samen met de bewoners gekeken naar het afwerkniveau van het schakelmateriaal. De wens was om alles spierwit en vierkant te hebben en dat konden we aanbieden tegen scherpe tarieven.

Gegarandeerd goede verlichting

Nu kunnen wij 8 jaar garantie geven op de installatie en kunnen de bewoners met een gerust hart genieten van de woonkamer met prachtige verlichting.

Spoed? Bel 06-23338885