Op zoek naar een elektricien in Leidschendam?

Van Bentem Elektrotechniek is in Leidschendam al meer dan een decennium de professional op het gebied van installatie en elektra.

24/7 BEREIKBAAR

ONTZORGEN UW ELKTROTECHNISCHE KLUSSEN

KWALITEIT GEWAARBORGD DOOR ONZE ERKENNINGEN

Storingsdienst

06-23338885

De erkend elektricien van Leidschendam

Voor een elektricien van ons bedrijf is geen project te klein of groot. Wij zijn in de regio Leidschendam de partner voor iedere elektrische installatie die u maar kunt bedenken. Van Bentem Elektrotechniek heeft erkende elektriciens in dienst die door hun praktijkervaring altijd zorgen voor hoogstaande kwaliteit en veiligheid. Geen project is voor ons te complex.

Contact met een vakkundige elektricien

Bent u op zoek naar een vakkundige en ervaren elektricien? Wij staan voor u klaar in Leidschendam, maar nemen ook projecten aan in Delft, Voorburg en natuurlijk Den Haag.

Openingstijden

U kunt ons dagelijks bereiken van 8.30 tot 18.00 uur voor het maken van een afspraak of voor het vrijblijvend vragen naar informatie. Heeft u direct hulp nodig? Bel dan naar ons spoednummer 06 – 23 33 88 85. Onze vakmannen staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar.

Werkgebied

In Leidschendam hebben we collega’s die u kunnen helpen met alle soorten projecten. Of het nu gaat om een spoedklus, storing of een installatie van een elektriciteitsnetwerk, we zijn van alle markten thuis. Onze elektriciens zijn stuk voor stuk vakbekwaam en gaan niet weg voor de klus klaar is.

Uitstekende service, vriendelijke mensen

LeonVoorburgFeedback Company

Groepenkast inspectie

Een oude groepenkast kan vanwege veiligheidsredenen het beste vervangen worden. Alle groepen komen dan achter een aardlekschakelaar te zitten. Oude groepenkasten hebben vaak ingebrande contacten wat als gevolg kan hebben dat de elektrische apparatuur in huis sneller kapot gaat en bovendien meer energie kan verbruiken dan nodig is.

  • Meerdere foto's uploaden is mogelijk. Max 3 stuks.
    Sleep bestanden hierheen of

Social media

Volg Bentem via facebook en instagram

Spoed

Bel 06-23338885

Call Now Button
× Kunnen wij u helpen?