Wat betekenen alle keurmerken?

Keurmerk elektricien: wat betekent het voor jou?

Een erkend elektricien kun je herkennen aan verschillende keurmerken. Hoe meer keurmerken een elektricien of installatiebedrijf heeft, hoe zekerder je bent van een veilige installatie. Maar wat zeggen keurmerken als InstallQ, Techniek Nederland en VEB eigenlijk? Van Bentem Elektrotechniek heeft ze alle drie. Als echte installateur zijn we trots op deze keurmerken en we leggen je daarom graag uit wat ze betekenen en wat je daardoor van onze vakinstallateurs mag verwachten: topkwaliteit! 

InstallQ-erkend installateur

InstallQ is de meest toonaangevende kwaliteitsorganisatie binnen de installatiesector. Ze ontwikkelen kwaliteitsregelingen, geven erkenningen uit aan vakbekwame installatiebedrijven en bewaken de kwaliteit van opleidingen en examens. Het logo van InstallQ op de website van Van Bentem Elektrotechniek zegt eigenlijk: Van Bentem Elektrotechniek is een InstallQ-erkend elektricien met kennis en kunde die voldoet aan de hoogste eisen. InstallQ beheert ook het kwaliteitsregister echteinstallateur.nl, met alle installatiebedrijven en adviseurs die erkend zijn door InstallQ.

Techniek Nederland aangesloten bedrijven

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en technische detailhandel in Nederland. Techniek Nederland behartigt de belangen van de aangesloten bedrijven en brengt ze onderling in contact om technische innovatie mogelijk te maken. Als toonaangevende speler in het publieke en politieke debat, draagt Techniek Nederland eraan bij dat technische ontwikkelingen toepasbaar en maatschappelijk relevant worden. Het logo van Techniek Nederland op de site van Van Bentem Elektrotechniek vertelt feitelijk dat we als erkend elektricien onderdeel uitmaken van een groter geheel en dat we altijd werken met de nieuwste beproefde techniek. 

VEB-keurmerk

De VEB is de Vereniging van Erkende Beveiligingsbedrijven. Als brancheorganisatie behartigt de VEB de belangen van 750 Nederlandse beveiligingsbedrijven en beveiligingsinstallateurs. Het feit dat Van Bentem Elektrotechniek het VEB-keurmerk heeft, geeft aan dat we voldoen aan hun strenge eisen. Want je krijgt als echte installateur alleen een VEB-erkenning als je aantoonbaar vakkundig bent, alle wettelijk verplichte diploma’s hebt, aan alle kwaliteitseisen voldoet en elk jaar door de controles komt. Het is dus niet zo gek dat we ook trots zijn om het logo van VEB op onze website te voeren.

Ontdek hoe Van Bentem Elektrotechniek als erkend elektricien jouw elektrische installaties gegarandeerd veiliger en beter maakt. 

Spoed? Bel 06-23338885