Elektrotechnisch installatiebedrijf: ook voor hotels, vakantieparken en ketens

De specialisten van Van Bentem Elektrotechniek zijn al meer dan 20 jaar van alle elektrotechnische markten thuis. We kennen de fijne kneepjes van het vak en weten iedere klus – van klein tot groot – efficiënt en veilig uit te voeren. Of het nu gaat om een meterkast in huis of om de elektra van een compleet hotel, kantoorpand, vakantiepark of winkelketen: we doen het met alle elektrotechnische liefde en expertise.

Elektra voor City Hotel Rembrandt

Midden in het historische centrum van Leiden vind je City Hotel Rembrandt: een sfeervol hotel met ruim twintig kamers. Vernoemd naar een van onze grootste schilders. Dat vraagt natuurlijk om goede en veilige elektra. De specialisten van Van Bentem verzorgden alle elektrotechnische installaties en domotica van het pand, zodat het hotel in de Leidse binnenstad de komende jaren weer straalt. Brandveilig en zonder gedoe!

Elektrotechniekbedrijf nodig voor een grote klus?

De specialisten van Van Bentem doen alles wat met elektrotechniek te maken heeft, ook als het gaat om grootschalige of complexe projecten. Dus heb je een elektrotechnisch expert nodig om een hotel, winkel of kantoorpand volledig van nieuwe installaties te voorzien? Wil je een vakkundig lichtplan laten maken voor je restaurant, of nieuwe zonnepanelen en laadpalen voor je bedrijfspand? Of kantoorruimtes omtoveren tot huurwoningen? Onze specialisten regelen het. Vakkundig, duurzaam en volledig transparant.

Investeer in veiligheid met elektrotechniek installatiebedrijf

Sommige elektrotechnische klusjes kun je zelf doen. Maar voor een grote, complexe klus schakel je een expert in. Zodat je zeker weet dat alles werkt en blijft werken, en er bovendien geen kans bestaat op kortsluiting, brand of andere calamiteiten. Ook voor professioneel advies kun je bij ons terecht, en daarmee bespaar je een hoop tijd en moeite. Wat je ook nodig hebt op het gebied van elektra, de technische experts van Van Bentem staan voor je klaar. Neem direct contact op.

Spoed? Bel 06-23338885